x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Selecționerul Edward Iordănescu a anunțat cei 23 de jucători pentru meciul din Bosnia

Selecționerul Edward Iordănescu a anunțat cei 23 de jucători pentru meciul din Bosnia

07 Iun 2022   •   23:40
Selecționerul Edward Iordănescu a anunțat cei 23 de jucători pentru meciul din Bosnia
Sursa foto: Hepta

Echipa națională de fotbal a României va evolua marți seară în al doilea meci din Liga Națiunilor, urmând să aibă ca adversară în deplasare pe Bosnia și și Herțegovina. Selecționerul a anunțat la amiază modificările din lot.

Edward Iordănescu a decis care sunt cei 23 de jucători, după ce a o perat unele modificări în lotul care va încerca să aducă un prim rezultat pozitiv în competiție.

Pentru meciul de marți seară, Iordănescu a decis să aducă în lotul de 23 pe Ștefan Târnovanu, George Pușcaș, Marius Marin și Deian Sorescu, înlocuindu-i pe Marian Aioani, Iulian Cristea, Darius Olaru și Alexandru Mitriță.

Partida cu Bosnia Herțegovina se joacă marți seara în cadrul Ligii B, grupa a 3-a, din Liga Națiunilor, cu începere de la ora 21.45.

Tricolorii români au efectuat luni seară antrenamentul oficial premergător duelului cu Bosnia și Herțegovina, meci care va avea loc la Zenica. Partida se va disputa pe stadionul Bilino Polje, o arenă cu puțin peste 15.000 de locuri, construită în 1972 și renovată în 2012.

Stadionul este considerat un talisman. Folosit în premieră de naționala Bosniei și Herțegovinei în 1996, aceasta nu a pierdut niciunul din cele 15 jocuri disputate aici până în 2006.

(sursa: Mediafax)

×