x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Sepsi Sfântu Gheorghe se califică în play off-ul Superligii, cu un gol marcat în prelungiri

Sepsi Sfântu Gheorghe se califică în play off-ul Superligii, cu un gol marcat în prelungiri

de Redacția Jurnalul    |    08 Mar 2024   •   22:42
Sepsi Sfântu Gheorghe se califică în play off-ul Superligii, cu un gol marcat în prelungiri

Ultima etapă a Superligii a decis vineri seara echipele care vor evolua în play-off și play-out, cu cinci meciuri jucate la aceași oră. Debeljuh a marcat în minutele suplimentare de joc golul care a calificat-o pe Sepsi Sf. Gheorghe în play-off. Dinamo a părăsit locurile direct retrogradabile.

CFR Cluj – FC Hermannstadt 1-0 (0-0) (Otele 90+3)

Dinamo București – UTA Arad (1-0) (Gregorio 20)

FC Botoșani – Farul Constanța (0-0)

FC Voluntari – U Cluj (0-0)

Petrolul Ploiești – Sepsi Sfântu Gheorghe (0-1) (Berisha 87/Ștefănescu 14, Debeljuh 90+2)

Singurele meciuri în care s-a marcat înainte de pauză, chiar înainte de minutul 88, au fost cel de pe Arcul de Triumf, unde Gregorio a marcat în minutul 20, pentru Dinamo, în confruntarea cu UTA Arad, și pe „Ilie Oană”, unde oaspeții, Sepsi Sfântu Gheorghe, au deschis scorul, prin Ștefan, în minutul 14.

Golul marcat de covăsneni, i-a adus pe loc de play-off în clasamentul live, trecând peste U Cluj, care se menținea la egalitate în deplasare cu FC Voluntari.

Dinamo a urcat de asemenea un loc în clasament, făcând roada cu FC Voluntari, părăsind zona de pe care se retrogradează direct.

Rivaldinho a marcat imediat după reluarea jocului dintre FC Botoșani și Farul Constanța, dar reușita a fost anulată pe motiv de offside.

Al treilea gol al celor cinci meciuri jucate de la aceași oră, 20.00, s-a marcat abia în minutul 88, tot pe stadionul „Ilie Oană”, unde gazdele au egalat și au dus la o nouă modificare în zona play-out-ului, U Cluj revenind pe locul 6.

Situația a durat doar 5 minute, covăsneni revenind pe tabelă, cu golul marcat de Debeljuh, care a adus practic calificarea echipei sale în play-off-ul Superligii, în condițiile în care U Cluj nu a reușit să câștige meciul de la Voluntari.

Un al cincelea col al zilei s-a marcat la Cluj, unde CFR a obținut toate punctele, cu golul din prelungiri al lui Otele.

În urma rezultatelor de vineri, vor evolua în play-off FCSB, Rapid București, CFR Cluj, Universitatea Craiova, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și Farul Constanța.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: sepsi sfantu gheorghe play off