x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Steaua încearcă să scoată capul în lume prin Cupa României

Steaua încearcă să scoată capul în lume prin Cupa României

de Adi Munteanu    |    30 Aug 2023   •   06:15
Steaua încearcă să scoată capul în lume prin Cupa României

Fără drept de promovare în Liga 1 nici în acest sezon, Steaua București are o singură variantă să joace mai sus: calificarea în grupele Cupei României, în noul sistem inaugurat anul trecut. Suporterii steliști visează și mai sus, chiar la câștigarea trofeului, situație în care Steaua ar juca în preliminariile Europa League vara viitoare.

Până atunci va trebui să învingă azi la Dej pe Unirea, echipă cu care a jucat și în campionatul Ligii 2, tot la Dej, învingând cu 6-2. Problema echipei antrenate de Daniel Oprița este că Steaua nu a început prea bine acest sezon, doar trei egaluri, din care două pe teren propriu, și o singură victorie, în deplasare. Nici în turul precedent al Cupei României Steaua nu a impresionat. S-a chinuit mult cu o echipă din Liga 3, Dunărea Călărași, câștigând greu cu 1-0.

Totuși, Steaua a reușit patru achiziții foarte bune în acest an, argentinianul Gianluca Mancuso (25 de ani), spaniolul Rober Sierra (27 de ani), bulgarul Mario Topuzov (24 de ani), toți mijlocași, și fundașul Daniel Vîrtej, de la Buzău (25 de ani). 

Peluza Sud continuă conflictul cu șefii clubului

 

Suporterii Stelei sunt tot mai nemulțumiți că șefii clubului nu au făcut nimic pentru ca Steaua să aibă drept de promovare sezonul viitor: „Este suspect felul cum este gestionată situația cu promovarea. Sunt alungați rând pe rând toți posibilii investitori care, mai nou, se reorientează și doresc să investească la Dinamo, la Rapid, la Farul. În timp ce la Steaua se stă degeaba de trei ani. Ce așteaptă? Schimbarea legii? Nu este limpede că Legea Sportului nu se va schimba niciodată? Șefii trebuie să iasă în fața noastră și să ne spună ce au de gând cu Steaua! Singura speranță rămâne Cupa României. Dar cât de departe putem ajunge?”, au comunicat membri ai peluzei steliste. 

×
Subiecte în articol: steaua cupa romaniei