x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Steaua şi-ar putea recăpăta SIGLA până la finalul campionatului. Anunţul făcut de Valeriu Argăseală

Steaua şi-ar putea recăpăta SIGLA până la finalul campionatului. Anunţul făcut de Valeriu Argăseală

09 Mar 2015   •   14:02
Steaua şi-ar putea recăpăta SIGLA până la finalul campionatului. Anunţul făcut de Valeriu Argăseală

Valeriu Argăseală a anunţat care este stadiul negocierilor cu MApN pentru ca Steaua să-şi poată recăpăta emblema.

"Acum vreo lună cînd am avut acea discuţie la Clubul Sportiv al Armatei, s-a vorbit despre faptul că se va face o comisie, o licitaţie, o evaluare. Atît timp cît trebuie să se respecte regulamentele şi legile, trebuie să avem răbdare şi să respectăm termenele. În jurul lunii mai se va termina, asta a fost şi discuţia, că evaluarea va dura pînă atunci. Va fi evaluată marca, iar o soluţie va fi peste două luni. Cam atît durează. Suporterii trebuie să înţeleagă că termenele trebuie respectate.", a declarat Valeriu Argăseală la LookTV.

Steaua și-a pierdut vechea marcă după ce aceasta a fost anulată de către Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ), în luna decembrie. Marca a reintrat în posesia Clubului Sportiv al Armatei (CSA), care și-a arătat disponibilitatea cedării siglei către clubul lui Gigi Becali în schimbul unei sume de bani, scrie GSP.

Suporterii și-au retras sprijinul pentru echipa din Ghencea, iar la ultimul meci cu CFR Cluj nu au fost în tribune mai mult de 2000 de persoane.

×
Subiecte în articol: steaua valeriu argaseala sigla steaua