x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Şumudică după egalul cu Pandurii: "Este un duş rece înainte Steaua"

Şumudică după egalul cu Pandurii: "Este un duş rece înainte Steaua"

02 Noi 2010   •   00:00
Şumudică după egalul cu Pandurii: "Este un duş rece înainte Steaua"
Sursa foto: /Intact Images

Antrenorul formaţiei Rapid Bucureşti, Marius Şumudică, a declarat, luni, după remiza obţinută în compania echipei Pandurii Târgu Jiu, scor 1-1, că e bucuros pentru acest semieşec, deoarece este un "duş rece" înainte de Steaua.

"Nu a fost o seară prea fericită. Am avut cel mai dificil meci, în care am făcut cel mai slab joc din acest campionat. S-a văzut lispa lui Bozovici şi a lui Marius Constantin şi că am avut 120 de minute în plus în Cupă, dar important este că nu am pierdut. Această dublă cu Steaua a pus stăpânire pe mintea jucătorilor. Nici nu s-au odihnit după amiază pentru că au vrut să vadă cu cine vom juca în Cupă, iar când au văzut, parcă deja câştigaseră meciul cu Pandurii. Asta a contat mult şi, din păcate, nici eu nu am reuşit să îi capacitez pentru acest joc. Domnul Copos i-a felicitat pe băieţi la vestiar, le-a spus să ţină capul sus, pentru că mai apar şi astfel de jocuri, iar acum urmează aceste două partide cu Steaua. Dacă nu schimbăm atitudinea, dăm cu piciorul la găleată după ce am umplut-o strop cu strop. Eu sunt bucuros că s-a terminat aşa, pentru că este un duş rece înainte de Steaua. La modul în care am jucat, eu consider că am câştigat un punct astăzi", a declarat Şumudică.

Întrebat cum comentează arbitrajul partidei cu Pandurii, antrenorul a declarat că el judecă după manieră, nu după o greşeală: "Nu comentez arbitrajul. Dacă s-a greşit, e ok, am văzut la televizor că domnul Borcea răguşise după cât a ţipat, şi Gigi Becali la fel, dar eu sunt antrenor şi-mi văd de treaba mea. Dacă după aceste faze cei de la Pandurii par a fi dezavantajaţi, modul în care jocul a fost condus e cel puţin bizar. Mie îmi ridică un semn de întrebare. Am văzut ce s-a întâmplat la nmeciul Dinamo - Gaz Metan, dar nu vreau să vorbesc. Arbitrii sunt oameni şi mai greşesc, dar pe mine mă deranjează, ca antrenor, maniera de arbitraj. Eu sunt mai coleric, poate să-mi plesnească ceva pe teren, inima sau altceva. Poate arbitrii au greşit în favoarea noastră acum, dar ei în general trebuie criticaţi pentru maniera de a aconduce un joc, nu pentru o greşeală".

Echipa Rapid Bucureşti a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-1), meciul disputat, luni, pe teren propriu, în compania formaţiei Pandurii Târgu Jiu. Oaspeţii au reclamat neacordarea unui penalti la un fault asupra lui Orac şi anularea a două goluri marcate regulamentar, în repriza secundă, de Stromajer şi Vranjkovici.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă formată din Mugurel Drăgănescu (central), Bogdan Velicu, Vasile Marinescu (asistenţi) şi Teodor Crăciunescu (rezervă).

×
Subiecte în articol: liga 1