x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Superliga: 3 partide cu echipe din fruntea clasamentului se dispută sâmbătă

Superliga: 3 partide cu echipe din fruntea clasamentului se dispută sâmbătă

de Redacția Jurnalul    |    05 Oct 2024   •   17:20
Superliga: 3 partide cu echipe din fruntea clasamentului se dispută sâmbătă
Sursa foto: pixabay.com

Trei meciuri în care sunt implicate echipele din fruntea clasamentului Superligii de fotbal se joacă sâmbătă. Este vorba despre partide din etapa a 12-a a campionatului național. Primele partide ale etapei s-au disputat vineri.

Primul meci al zilei este Unirea Slobozia-U Cluj. Partida va începe la ora 16.45. Ardelenii au nevoie de cel puțin un punct pentru a fi siguri că rămân pe prima poziție a clasamentului și după etapa a 12-a. Ei au 22 de puncte adunate în 11 meciuri. Unirea este pe locul 14 cu 11 puncte.

Partida CFR Cluj- Poli Iași va începe la ora 19.00. CFR are 15 puncte și se află pe locul 6, în timp ce moldovenii au 14 puncte și ocupă locul 8. Clujenii au și o restanță, cu Oțelul în deplasare.

Tot sâmbătă se va juca și partida Oțelul Galați-Univ.Craiova. Este o partidă cu miză pentru podium. Oltenii au 19 puncte și se află pe locul 2, iar gălățenii au 18 puncte și se situează pe locul 4. Oțelul are un meci mai puțin și este singura echipă neînvinsă din actuala ediție de campionat.

Meciul de la Galați va începe la ora 21.30 și va conține un moment special. Aproximativ 500 de pompieri din diverse colțuri ale țării vor fi prezenți pe stadion, ca oaspeți de onoare ai clubului gălățean, pentru sprijinul acordat familiilor aflate în dificultate în timpul inundațiilor din județ.

„Acești oameni curajoși au venit în sprijinul comunităților din județul Galați, afectate de recentele inundații. Proveniți din județele Argeș, Bacău, Ilfov, Buzău, Caraș Severin, Călărași, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Harghita, Iași, Ialomița, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Teleorman, Tulcea, Vaslui, Vrancea, Giurgiu și municipiul București, acești eroi ne-au arătat ce înseamnă să fii mereu gata să răspunzi chemării datoriei, indiferent de distanțe sau de dificultăți .Prin acest gest simbolic de a le oferi acces la meci, dorim să le arătăm aprecierea și respectul nostru profund. Pompierii prezenți în această seară nu vor fi doar niște spectatori, ci o parte esențială a comunității noastre – cei care, în momentele de nevoie, se află în prima linie, fără să ceară nimic în schimb. Împreună, ne vom ridica și le vom oferi aplauze din toată inima, pentru că ei sunt cei care ne-au adus siguranță și speranță într-un moment dificil. Vă invităm, dragi suporteri, să ne unim vocile și inimile într-un gest comun de respect față de acești oameni minunați, pentru ca în această seară, la Oțelul Galați, să fim împreună nu doar suporterii echipei noastre, ci și ai eroilor din viața reală”, a anunțat clubul Oțelul Galați.

Vineri s-au jucat partidele UTA Arad-Petrolul Ploiești 3-1 și Farul Constanța-Dinamo București 1-1.

×
Subiecte în articol: superliga