x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Superliga, etapa a XVI-a: U Cluj-Petrolul, Poli Iași-CFR Cluj și Farul-Hermannstadt

Superliga, etapa a XVI-a: U Cluj-Petrolul, Poli Iași-CFR Cluj și Farul-Hermannstadt

de Redacția Jurnalul    |    11 Noi 2023   •   19:00
Superliga, etapa a XVI-a: U Cluj-Petrolul, Poli Iași-CFR Cluj și Farul-Hermannstadt

U Cluj-Petrolul Ploiești, Poli Iași-CFR Cluj și Farul Constanța-FC Hermannstadt sunt meciurile de sâmbătă din Superliga de fotbal. Partidele fac parte din etapa a XVI-a, prima din returul campionatului național.

Partida U Cluj-Petrolul Ploiești va începe la ora 14.00. Înaintea meciului, clujenii sunt pe locul 9 în clasament cu 19 puncte adunate în 15 partide. Oaspeții se află pe locul 6 având 21 de puncte.

Cel de al doilea meci al zilei, Poli Iași-CFR Cluj, va avea fluierul de start la ora 18.45. Ieșenii sunt pe locul 12 cu 17 puncte, în timp ce clujenii sunt pe 3 cu 30 de puncte. Cu o victorie, ardelenii vor ajunge pe primul loc, depășind liderul FCSB care are 31 de puncte. Pe locul 2 este Rapid București cu 30 de puncte.

Farul Constanța și FC Hermannstadt se vor întâlni de la ora 21.00. Dobrogenii au 21 de puncte și sunt pe locul 7, iar ardelenii sunt pe 4 cu 23 de puncte.

Primul meci al etapei a XVI-a s-a disputat vineri și s-a încheiat la egalitate. Sepsi Sf.Gheorghe-Rapid București a fost 0-0, iar bucureștenii au ratat ocazia de a urca pe prima poziție în clasament. Rapid este pe locul 2 cu 30 de puncte, iar Sepsi se află pe poziția a 8-a, cu 20 de puncte.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: superliga etapa