x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Superliga de fotbal: Dinamo pierde puncte importante în lupta pentru evitarea retrogradării

Superliga de fotbal: Dinamo pierde puncte importante în lupta pentru evitarea retrogradării

de Redacția Jurnalul    |    01 Apr 2024   •   22:46
Superliga de fotbal: Dinamo pierde puncte importante în lupta pentru evitarea retrogradării
Sursa foto: Dinamo Bucuresti

Fotbaliștii de la Dinamo București au pierdut puncte importante în lupta pentru evitarea retrogradării. Luni seara, ei au fost egalați de formația Petrolul Ploiești la finalul meciului desfășurat la București. Golul egalizator a fost marcat din penalti.

Partida Dinamo – Petrolul, ultima din runda a doua din play-out, s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Primul gol al meciului a fost înscris de Gabriel Moura în minutul 39. Ploieștenii au egalat în minutulele de prelungire ale partidei prin Gheorghe Grozav din penalti. Lovitura de la 11 metri a fost acordată în urma unui fault comis în minutul 93 și după aproximativ 10 minute de întrerupere a partidei pentru consultarea sistemului VAR.

În urma acestui rezultat Dinamo a ratat ocazia de a ieși din zona locurilor retrogradabile. Dinamoviștii sunt pe locul 15, direct retrogradabil, cu 16 puncte, în timp ce Petrolul este pe 11 cu 22 de puncte.

Pe ultimul loc în clasamentul play-out-ului se află FC Botoșani cu 14 puncte. Ultimele două locuri retrogradează în Liga a II-a. Pe locurile de baraj, 13 și 14, sunt Poli Iași cu 17 puncte și FCU Craiova cu 16 puncte.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: dinamo Petrolul,