x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern FC Voluntari a spulberat Petrolul la Ploiești

FC Voluntari a spulberat Petrolul la Ploiești

de Redacția Jurnalul    |    06 Apr 2024   •   20:00
FC Voluntari a spulberat Petrolul la Ploiești
Sursa foto: FB FC Voluntari

FC Voluntari s-a impus clar la Ploiești într-o partidă din etapa a III-a a play-out-ului Superligii de fotbal. Ilfovenii au învins Petrolul și au obținut trei puncte importante în lupta pentru evitarea retrogradării. Meciul s-a disputat sâmbătă.

Partida de la Ploiești dintre Petrolul și FC Voluntari s-a încheiat 0-4. La pauză, oaspeții au condus cu 3-0 prin golurile înscrie de Vadim Rață în minutul 20, Igor Armas în minutul 24 și Adam Nemec în prelungirile primei reprize. În repriza a doua a înscris și George Merloi în minutul 60.

În urma acestei victorii, FC Voluntari rămâne pe locul 12. Ilfovenii au 20 de puncte, cu trei în plus față de echipa de pe locul 13, primul care duce la barajul pentru evitarea retrogradării. Petrolul se află pe locul 11 cu 22 de puncte.

Tot sâmbătă se va desfășura și meciul din play-off dintre Rapid București și CFR Cluj. Partida va începe la ora 20.30.

Alte două partide din Superliga de fotbal s-au desfășurat vineri. Sepsi Sf. Gheorghe și Farul Constanța au terminat la egalitate, scor 1-1, într-o partidă din play-off-ul competiției. În play-out, UTA Arad a trecut pe teren propriu de FC Botoșani, scor 1-0.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Petrolul Ploiești fc voluntari