x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Superliga: ultimele trei partide din etapa a 12-a se joacă duminică

Superliga: ultimele trei partide din etapa a 12-a se joacă duminică

de Redacția Jurnalul    |    06 Oct 2024   •   12:30
Superliga: ultimele trei partide din etapa a 12-a se joacă duminică

Duminică se vor juca ultimele trei partide din etapa a 12-a a Superligii de fotbal. FC Hermannstadt va primi vizita celor de la Sepsi Sf.Gheorghe, Rapid va juca la Botoșani, iar FCSB va întâlni pe teren propriu formația Gloria Buzău.

FC Hermannstadt-Sepsi Sf.Gheorghe va începe la ora 13.30. Se vor întâlni două formații care și-au propus să ajungă în play-off. Mai aproape sunt sibienii care au 13 puncte și se află pe locul 9. Sepsi, însă, are un început prost de campionat și ocupă locul 14 cu 11 puncte.

Al doilea meci al zilei, FC Botoșani-Rapid București, va începe la ora 18.15. Moldovenii sunt pe ultimul loc având doar 8 puncte, în timp ce rapidiștii sunt pe 10 cu 13 puncte.

În ultima partidă a etapei a 12-a se vor întâlni FCSB și Gloria Buzău. Meciul va începe la ora 21.00. Campionii sunt doar pe locul 11 cu 13 puncte, în timp ce buzoienii sunt pe penultimul loc având 10 puncte.

Celelalte partide ale etapei a 12-a s-au jucat zilele trecute. Sâmbătă, CFR Cluj a învins Poli Iași, scor 2-1, iar Oțelul Galați și Univ. Craiova au terminat la egalitate, 1-1.

Tot sâmbătă, Unirea Slobozia și U Cluj au încheiat la egalitate, scor 2-2. Gazdele au condus cu 2-0 la pauză, dar clujenii au revenit în partea a doua a meciului și au reușit să egaleze.

Vineri s-au jucat partidele UTA Arad-Petrolul Ploiești 3-1 și Farul Constanța-Dinamo București 1-1.

×
Subiecte în articol: superliga etapa 12