x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Suporterii au salvat Dinamo de la retrogradare

Suporterii au salvat Dinamo de la retrogradare

30 Apr 2020   •   17:30
Suporterii au salvat Dinamo de la retrogradare

Fanii dinamoviști din Peluza Cătălin Hîldan au strâns cei 180.000 de euro necesari obținerii licenței pentru următorul sezon al Ligii 1. Ultima tranșă, de 22.000 de euro, a fost virată ieri clubului. Interesant este că această sumă a fost strânsă în urma vânzării a nu mai puțin de 20.000 de bilete la un meci de fotbal... virtual, pe internet, FIFA 20, pe console de jocuri PlayStation. Acest meci virtual a fost între Dinamo (prin Andreas Mihaiu și Antonio Crăcană) și Universitatea Craiova (prin Mihai Roman și Dan Buzărnescu) și s-a transmis pe YouTube. Cu acești bani, Dinamo a scăpat de grija licenței, însă liderii PCH și ai programului „Doar Dinamo București” au anunțat că vor să fie de față când acești bani „vor ajunge unde trebuie, nu, din nou, în buzunarele lui Ionuț Negoiță, așa cum s-a întâmplat cu banii din drepturile TV”.

Iar se vinde echipa?

În acest timp, se spune, continuă negocierile pentru vinderea clubului între Ionuț Negoiță și fondul de investiții spaniol reprezentat de Herminio Menendez. Este suspect că aceste „negocieri” mai sunt de actualitate, atâta vreme cât nu mai departe de săptămâna trecută însuși Ionuț Negoiță spunea despre investitorii spanioli că sunt „o glumă proastă”. Ce l-a făcut să se răzgândească, nu știe nimeni. Deocamdată tot ce se știe este că „negocierile sunt într-un stadiu avansat”.

În acest context, mai mulți membri ai galeriei au spus că „dacă este cineva neserios în toată treaba asta, acela este doar Ionuț Negoiță și nimeni altcineva, iar faptul că în această combinație este și Ioan Andone, dinamovist adevărat, este o garanție că spaniolii sunt serioși. Negoiță ar trebui să fie sincer cu adevăratele datorii ale clubului dacă chiar vrea să vândă Dinamo”, au spus aceștia.

×