x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Timişoara - Gaz Metan 3-1: Bănăţenii ţin aproape

Timişoara - Gaz Metan 3-1: Bănăţenii ţin aproape

de Marius Mihalcea    |    27 Feb 2011   •   17:22
Timişoara - Gaz Metan 3-1: Bănăţenii ţin aproape
Sursa foto: /Intact Images/Gazeta Sporturilor
153915-gsp-intact-935443.jpgLa o zi după ce liderul Oţelul câş­ti­ga­se fără muncă trei puncte mari, FC Ti­mişoara, singura echipă neînvinsă din Liga 1 şi principala favorită la ti­tlu la casele de pariuri, a obţinut la rân­dul ei prima victorie din 2011.

"A fost un meci greu în care până la urmă şansa ne-a surâs. Mă bucur pentru golurile înscrise, pentru rezultat şi sper să câştigăm şi la Cluj. Păcat că nu s-a mai jucat meciul Oţelul – Pandurii, poate gălăţenii nu câştigau la Târgu Jiu şi aşa am mai fi redus din handicapul de cinci puncte care ne separă de ei", a declarat Ianis Zicu (foto), autor al unei "duble" în me­ciul cu Gaz Metan.

"Nu pot să spun că numai noi suntem principalii ur­mă­ri­tori ai Oţe­lu­lui, mai sunt şi alte echipe. Acum ne pregătim pentru me­ciul de la Cluj, trebuie să câştigăm acolo", a spus ex-stelistul Sorin Ghio­nea, care a debutat sâmbătă, într-un meci oficial pentru "alb-violeţi".

Uhrin jr, criticat
Chiar dacă şi-a asigurat o revenire cu dreptul pe banca tehnică a Ti­mi­şoarei, Duşan Uhrin jr. nu a scă­pat de criticile finanţatorului Ma­rian Iancu, acesta reproşându-i cehului faptul că jucat cu doi închizători. "Am văzut ceva ce nu mi-a plăcut. Alexa era la locul lui, dar Cisovsky... A făcut şi el săracul ce a putut! Uhrin trebuie să ia măsuri. Etapa viitoare jucăm cu CFR Cluj, o echipă care se deschi­de, şi nu putem juca cu doi oa­meni la închidere", a spus Iancu la finalul meciului cu Gaz Metan

×