x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Timişoara vrea s-o bată pe Dinamo cu jucătorii aduşi din Groapă

Timişoara vrea s-o bată pe Dinamo cu jucătorii aduşi din Groapă

24 Noi 2010   •   13:52
Timişoara vrea s-o bată pe Dinamo cu jucătorii aduşi din Groapă
Sursa foto: /Intact Images
139050-20100830110949041.jpgCăpitanul bănăţenilor, Dan Alexa, visează frumos înaintea meciului de sâmbătă cu Dinamo: ar vrea ca echipa sa să se impună cu ajutorul golurilor marcate de jucătorii aduşi în acest sezon de Timişoara de la gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare, Ianis Zicu şi Helder.

"Pentru mine nu mai are nimic special acest meci cu Dinamo, am jucat deja de opt ori împotriva lor. Probabil că pentru jucătorii mai noi de la Timişoara, care au ajuns de la Dinamo, va fi mai special. Personal, mi-aş dori să câştigăm sâmbătă, iar golurile să fie marcate de Zicu şi Helder. Ianis n-a plecat în relaţii prea bune de la Dinamo, iar acum este foarte motivat şi îşi doreşte să câştigăm, mai ales cu aportul său decisiv", a spus Alexa.

"Este un meci important pentru noi, pentru oraşul Timişoara şi ar fi extraordinar dacă am reuşi să terminăm acest tur de campionat fără înfrângere. Dinamo are jucători foarte buni, iar de la mijlocul terenului în sus au cei mai talentaţi fotbalişti ai Ligii I. Torje este un jucător care poate evolua la orice echipă din Europa. Pe lângă calităţile sale de fotbalist are şi un psihic foarte tare. Cred că poate evolua oriunde, pentru că are un mental foarte puternic", a mai spus căpitanul lui FC Timişoara.

×