x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Tricolorii, mulţumiţi de rezultatul din partida cu Italia

Tricolorii, mulţumiţi de rezultatul din partida cu Italia

18 Noi 2010   •   09:17
Tricolorii, mulţumiţi de rezultatul din partida cu Italia
Sursa foto: /Intact Images
138118-20101117113004003.jpg

Veteranii echipei naţionale e României, Chivu, Raţ şi Marica, apreciază drept mulţumitoarea remiza obţinută în faţa fostei campioane mondiale, deşi spun la unison că echipa noastră putea să se impună.

"Din păcatre nu am reuşit să câştigăm. Sper ca acesta să fie un nou început pentru echipa naţională şi de acum încolo să jucăm la fel cu aceeaşi încredere. Am devenit «bătrân» la 25 de ani, însă cei care au jucat au dat dovadă de calităţi şi dăruire şi merită să fie la naţională. Mă bucur că am marcat şi mă bucur şi de rezultat", a declarat după meci Marica, autorul celor două goluri.

"Am făcut lucruri bune şi mai puţin bune, dar e normal să fie aşa, mai ales că întâlnim Italia. Ne bucură rezultatul de egalitate, chiar dacă ne doream să câştigăm. S-a terminat aşa, dar e bine, ţineam să obţinem un rezultat bun. Am simţit o durere pe aductorul piciorului drept, mâine urmează să fac un control la Milano şi voi şti mai mult", a spus şi Chivu, care a jucat doar 15 minute, fiind schimbat din cauza unei accidentări.

"Puteam mai mult în această seară, am fost mai activi în prima repriză, per total a ieşit bine. Se putea mai bine totuşi", a concluzionat şi Raţ.

×