x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern U Cluj va avea antrenor licenţiat pe bancă la meciul cu Rapid

U Cluj va avea antrenor licenţiat pe bancă la meciul cu Rapid

17 Noi 2010   •   15:09
U Cluj va avea antrenor licenţiat pe bancă la meciul cu Rapid
Sursa foto: /Intact Images
138014-20101115143919022.jpg

Criticat de şeful Şcolii de Antrenori pentru că a stat pe bancă la meciul cu Pandurii, atacantul Claudiu Niculescu spune că Universitatea Cluj va avea luni, la meciul cu Rapid, un antrenor cu Licenţă Pro.

"Nu ştiu dacă voi juca în meciul cu Rapid. Cert este că, de luni, va veni un nou antrenor. Până atunci voi încerca să fac cât de mult pot pentru a-i ajuta pe băieţi. Cel puţin până la vară, eu sunt jucător. Vreau să mai joc pentru că mai am multe goluri de dat la această echipă", a spus Niculescu.

"Mircea Rădulescu m-a avertizat că nu pot sta pe bancă, chiar înainte de meciul cu Pandurii. La meciul de la Rapid, probabil, că va fi pe bancă cineva cu licenţa Pro, pentru că nu vrem să riscăm vreo sancţiune sau chiar să pierdem meciul la masa verde", a mai declarat atacantul grupării clujene.

Claudiu Niculescu, numit la începutul acestei săptămâni antrenor interimar al Universitatea Cluj, a stat pe banca tehnică a grupării clujene la meciul de sâmbătă, cu Pandurii, în urma căruia Mircea Rădulescu a anunţat că va sesiza Comisia de Disciplină a FRF în acest caz.

×