x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Caz de coronavirus depistat în staful auxiliar al echipei naționale de fotbal

Caz de coronavirus depistat în staful auxiliar al echipei naționale de fotbal

06 Oct 2020   •   10:54
Caz de coronavirus depistat în staful auxiliar al echipei naționale de fotbal

Un caz de coronavirus a fost depistat în „staful auxiliar” al echipei naționale de fotbal a României, a anunțat, marți, Federația Română de Fotbal.

Jucătorii convocați pentru meciurile cu Islanda, Norvegia și Austria au rezultate negative.

„În urma testării COVID-19 efectuate ieri în cantonamentul tricolorilor de la Mogoşoaia, toţi jucătorii au rezultate negative. Un membru al staff-ului auxiliar, cu rezultat negativ joia trecută, 1 octombrie, şi rezultate negative la testările anterioare, a primit rezultat pozitiv la testul de ieri. Este asimptomatic, a intrat imediat în izolare şi a ieşit din programul lotului de la momentul primirii rezultatului. În cantonamentul de la Mogoşoaia măsurile de distanţare au fost respectate inclusiv la masă, iar fiecare membru al delegaţiei a stat singur în cameră. Membrul staff-ului va fi retestat astăzi, pentru a evita situaţia unui caz fals pozitiv", se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al FRF.

Lotul României pleacă în formulă completă spre Islanda marți, 6 octombrie, la ora 17:00.

Meciuri:

Islanda – România (8 octombrie – semifinală baraj Euro), Norvegia – România (11 octombrie – Liga Națiunilor), România – Austria (14 octombrie – Liga Națiunilor)

×