x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Universitatea Craiova, învinsă de Farul Constanța

Universitatea Craiova, învinsă de Farul Constanța

de Redacția Jurnalul    |    21 Ian 2024   •   22:49
Universitatea Craiova, învinsă de Farul Constanța
Sursa foto: farul Constanta

Universitatea Craiova a fost învinsă duminică seara de Farul Constanța, scor final 1-2, în cel mai disputat meci al etapei cu numărul 22, din Superligă, unul cu foarte multe faze de poartă, statisticile arătând un număr total de 33 de ocazii de gol.

O victorie a oltenilor le-ar fi adus prezența pe podiumul Superligii, însă gazdele de duminică au ratat nepermis de mult și au suferit în apărare, unde oaspeții ar fi putut puncta de mai multe ori, doar Louis Munteanu ratând de trei ori singur cu portarul.

Marinarii au deschis scorul prin Rivaldinho, în minutul 14, care a profitat de o respingere norocoasă a portarului advers, după un șut al lui Munteanu.

Tot de o respingere norocoasă a profitat și Universitatea, Baiaram, angajat perfect de Mitriță, șutând în Aioani, de la care mingea a ajuns la Crețu, care a egalat (1-1, min. 36).

Scorul final a fost stabilit de Louis Munteanu, și tot cu ajutorul unei devieri, de data aceasta a debutantului la olteni, Maldonado, fostul jucător al lui Everton, care a deviat în proprie poartă șutul constănțeanului (1-2, min. 43).

S-a încheiat 1-2, în ciuda faptului că în partea secundă au fost numeroase ocazii de a se marca, la ambele porți, inclusiv o bară a lui Mitriță, ocazii de unu la unu, precum și o minge scoasă de pe linia porții de Maldonado.

Universitatea Craiova rămâne pe locul 4 în clasament, cu 34 de puncte, în timp ce Farul Constanța urcă pe locul 6, ultimul ce duce în play-off, cu 33 de puncte.

(sursa: Mediafax)

×