x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Victorie importantă pentru FCSB în Bănie. Ivan Mamut a fost decisiv

Victorie importantă pentru FCSB în Bănie. Ivan Mamut a fost decisiv

08 Mai 2022   •   21:49
Victorie importantă pentru FCSB în Bănie. Ivan Mamut a fost decisiv
Sursa foto: Hepta

FCSB a învins-o pe CSU Craiova, scor 1-0, după golul marcat de Ivan Mamut din minutul 86 la prima atingere de balon după ce a fost introdus pe teren..

Meciul a debutat cu ocazia lui Tănase, care a șutat în brațele lui Pigliacelli. Oltenii au trecut apoi la conducerea jocului și au irosit trei ocazii importante, în timp ce Ovidiu Popescu a trimis și el un șut spre poarta oltenilor, blocat de Bancu. Prima repriză a fost concluzionată de șutul lui Ianis Stoica, departe de țintă..

A doua repriză a fost de asemenea echilibrată. Iulian Cristea a deschis lista ocaziilor, după care Baiaram a trimis în bară. Markovic și același Baiaram au avut apoi alte două oportuntăți în niciun minut.

Koljic a marcat primul gol al meciului, în minutul 72, reușita fiind anulată pe motiv de offside. Edjouma a semnat următoarea mare ocazie, minutul 79 consemnând apoi o fază controversată, Iulian Cristea solicitâd penalty după un duel cu Papp.

FCSB a marcat golul victoriei în minutul 86 prin fostul jucător al Universității, Ivan Mamut, care tocmai intrase pe teren. Acesta a introdus mingea în poartă cu o lovitură de călcâi, din marginea careului mic, după o pasă a lui Radunovic.

În prelungiri, Căpățână a fost la un pas de a egala tot cu călcâiul, execuția sa nimerind bara.

În urma acestui rezultat, Universitatea va termina pe locul al treilea în acest sezon, în timp ce FCSB şi CFR Cluj rămân în luptă pentru titlu.

Universitatea Craiova - FC FCSB 0-1 (0-0), Stadion ''Ion Oblemenco'' - Craiova
A marcat: Ivan Mamut (86).
Arbitru: Istvan Kovacs (Carei); arbitri asistenţi: Vasile Marinescu (Bucureşti), Ovidiu Artene (Vaslui); arbitru de rezervă: Adrian Viorel Cojocaru (Galaţi)
Observatori: Cristian Nica (Ploieşti) - CCA, Eduard Alexandru (Ploieşti) - LPF

×