x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Vine Boloni la CFR?

Vine Boloni la CFR?

25 Noi 2010   •   11:06
Vine Boloni la CFR?
Sursa foto: /Intact Images

După demiterea lui Sorin Cârţu, CFR Cluj a anunţat că de pregătirea echipei se va ocupa Alin Minteuan, ajutat de Paolo Potocnik şi Horea Cârlan, dar se pare că fostul selecţioner Ladislau Boloni este favorit să preia funcţia de antrenor principal al grupăriii ardelene.

Dacă ar accepta, Boloni s-ar putea întoarce în Ghencea duminică, dar nu ca înlocuitor al lui Marius Lăcătuş, cum s-a speculat în această săptămână, ci ca adversar al Stelei în meciul din etapa a 17-a.

Conform gsp.ro, Boloni a ajuns la un acord de principiu cu şefii lui CFR şi ar urma să primească la Cluj un salariu anual de 600.000 de euro şi un bonus de 500.000 pentru calificarea în Liga Campionilor. Pentru acest sezon, obiectivul echipei ar fi calificarea în Europa League.

"Cred că mulţi antrenori îşi doresc să colaboreze cu Clujul, este o echipă care participă destul de des în Champions League. Clujul este un club care a progresat foarte mult în ultimii ani. A făcut ca polul fotbalului românesc să fie dezechilibrat, să fie transferat puţin şi către provincie. Ei au fost revoluţionari din acest punct de vedere", a declarat Boloni în această după-amiază la sport.ro.

×