x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Viorel Moldovan a demisionat de la Sportul: "Nu pot să-mi mai prelungesc agonia"

Viorel Moldovan a demisionat de la Sportul: "Nu pot să-mi mai prelungesc agonia"

31 Oct 2010   •   00:00
Viorel Moldovan a demisionat de la Sportul: "Nu pot să-mi mai prelungesc agonia"
Sursa foto: /Intact Images

Antrenorul echipei Sportul Studenţesc, Viorel Moldovan, şi-a anunţat demisia, după meciul pierdut cu scorul de 1-4, în faţa formaţiei FCM Târgu Mureş, în etapa a 13-a a Ligii I. Moldovan a spus că n-are chef să vorbească de meci, a menţionat că i-a anunţat pe jucători că e mult prea orgolios să mai continue, că nu vrea să fie un "loser", că nu poate să-i înţeleagă dar "poate vine unul care poate face acest lucru".

"Îmi pare rău, dar Sportul este o echipă fără suflet, fără caracter, nu poţi să nu-ţi doreşti victoria şi să nu te baţi decât la 3-0 pentru adversar. Le doresc jucătorilor să se împlinească profesional, dar pentru asta trebuie să-şi dorească mult mai mult şi să facă mult mai mult. Nu pot să-mi mai prelungesc agonia, nu pot accepta să fim în coada clasamentului, dacă ei vor asta, treaba lor, eu am muncit pe brânci două luni, dar se pare că n-am fost înţeles", a afirmat Moldovan.

"Nu ştiu dacă Sportul va retrograda, mai sunt multe etape, totul depinde de implicarea lor. Nu ştiu dacă realizează că este un moment dificil. Nu-mi reproşez nimic, ci poate doar faptul că am venit într-un moment dificil, nu am câştigat niciun meci, chiar am încercat de toate, sunt dezamăgit şi trist. Dragoste cu sila nu se poate", a subliniat Moldovan.

"Cu mine, Viorel Moldovan nu a discutat absolut nimic despre demisie. Pe mine nu m-a sunat, nu mi-a spus nimeni nimic. Trebuie să vorbesc cu el, să-mi zică ceva. În momentul în care faci parte dintr-un grup care pierde de 6 etape, automat îţi asumi ceea ce se întâmplă. Noi ne mulţumim cu puţin, cred că totul s-a rupt după înfrângerea cu Steaua din Cupă. Mai mult nu vreau să spun până nu vorbesc cu el. Nu ştiu ce demisie şi-a dat, să văd ce face", a spus  şi patronul echipei, Vasile Şiman, la Sport.ro.

×
Subiecte în articol: liga 1