x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Ziarul Hurriyet despre Hagi: "Omul care a stricat vraja"

Ziarul Hurriyet despre Hagi: "Omul care a stricat vraja"

25 Oct 2010   •   00:00
Ziarul Hurriyet despre Hagi: "Omul care a stricat vraja"
Sursa foto: /Reuters

Cotidianul Hurriyet notează, luni, că noul tehnician al echipei Galatasaray, Gheorghe Hagi, este "omul care a stricat vraja", la derby-ul cu Fenerbahce, scor 0-0, obţinând primul punct pentru formaţia sa după 11 ani, în confruntările de pe stadionul din Kadikoy.

"Tehnicianul român are un loc special în inimile fanilor echipei Galatasaray, el fiind primul antrenor care a reuşit să obţină un punct de la Fenerbahce în Kadikoy, după 11 ani. În ultimele zece meciuri de campionat disputate cu Fenerbahce în Kadikoy, Galatasaray nu numai că nu câştigase, dar nici nu obţinuse niciun punct. Iată că Hagi a stricat această statistică. În plus, ratând o victorie în faţa rivalei", menţionează jurnalul turc.

Hurriyet menţionează că în decurs de două zile, de când a preluat conducerea tehnică a echipei Galatasaray, Hagi a făcut următoarele lucruri: şi-a motivat jucătorii cu victoria cu 5-1 din finala Cupei Turciei din 2005, a stabilit o strategie prin care s-a stricat jocul formaţiei Fenerbahce la mijlocul terenului, l-a descoperit pe Pino, l-a făcut pe Elano să fie un câştig şi l-a blocat pe Niang cu Neill.

"Socoteala lui Hagi" este titlul unui articol din cotidianul Fanatik. "Se vede că Hagi le-a explicat bine planurile sale jucătorilor şi i-a pus să le înveţe. Dacă o echipă reuşeşte în etapa a IX-a ceea ce nu a făcut opt etape şi când nimeni nu mai spera se luptă ca un leu, înseamnă că o contribuţie importantă au avut-o socoteala lui Hagi şi mintea lui Tugay", notează cotidianul citat.

"Vraja lui Hagi", a titrat Fotomac. "Am văzut încă o dată că nu există o favorită într-un derbi. Înainte de acest meci, cei de la Fener se gândeau că vor avea un deja vu, dar a intervenit factorul Hagi şi a produs un mare haos la Fenerbahce. Pentru că acum toţi cei de la Fener sunt supăraţi că nu au reuşit să învingă o echipă Galatasaray aflată într-o situaţie grea", menţionează cotidianul Fotomac.

"S-a trezit din coşmar", a titrat şi Milliyet, care scrie că Galatasaray a obţinut primul punct după zece confruntări în deplasare cu Fenerbahce.

"Felicitări lui Hagi" este titlul unui editorial din Sabah, în care se precizează că tehnicianul român a arătat că are încredere în lotul echipei Galatasaray. "Hagi, venit la Galatasaray cu două zile înainte de meci, merită felicitări. Oricum, el nu putea aduce o contribuţie la echipă în ceea ce priveşte forma fizică. A arătat însă că are încredere în lotul pe care îl are la dispoziţie şi, în mod suprinzător, a folosit jucători ca Elano şi Cana, încercând să obţină randament maxim", notează Sabah.

"Hagiyatmaz" (Hagi nu doarme), a titrat Akşam, adăugând că jucătorii de la Galatasaray au alergat, la meciul de duminică, cu cinci kilometri mai mult decât cei de la Fenerbahce: "Echipa galben-roşie a alergat 101 kilometri, iar Fenerbahce 95,5 kilometri".

"Scor istoric în Kadikoy" este titlul unui articol din cotidianul Radikal. "Galatasaray, cu Hagi, a obţinut primul punct în campionat de la Fenerbahce, pe stadionul Şukru Saracoglu, după 11 ani", menţionează jurnalul turc.

Cotidianul Vatan scrie că echipa Galatasaray a fost aşteptată cu entuziasm de aproximativ 20 de suporteri, la baza sportivă din cartierul Florya, după meciul cu Fenerbahce. Fanii nu au reuşit însă să vadă echipa, autocarul acesteia intrând în bază pe o poartă diferită de cea la care aşteptau suporterii.

Tehnicianul Gheorghe Hagi a debutat cu o remiză în al doilea său mandat la Galatasaray, scor 0-0, duminică, în derbiul din deplasare cu Fenerbahce, din etapa a IX-a a campionatului Turciei.

×
Subiecte în articol: stiri