x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international 120 de minute, egala lui Dinamo Zagreb! CFR Cluj, învinsă la loteria penalty-urilor

120 de minute, egala lui Dinamo Zagreb! CFR Cluj, învinsă la loteria penalty-urilor

26 Aug 2020   •   23:56
120 de minute, egala lui Dinamo Zagreb! CFR Cluj, învinsă la loteria penalty-urilor
Sursa foto: Hepta

CFR Cluj a fost învinsă în Gruia, de croații de la Dinamo Zagreb, la loteria penalty-urilor, în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. După această înfrângere, CFR Cluj va continua în preliminariile Europa League

Meciul a început prost pentru clujeni. O gafă în lanț a defensivei campioanei României a dus la deschiderea rapidă a scorului, de către croați, în minutul 14. CFR a avut o primă repriză ștearsă, în care mai putea primi încă două goluri, însă a ratat și o mare șansă de a înscrie, prin Ciprian Deac. La pauză, clujenii au ieșit mult mai determinați de la vestiar, dar au irosit o lovitură de la 11 metri, prin același Deac, în minutul 52. În schimb, jucătorul croat care a provocat lovitura de pedeapsă a fost eliminat, lăsându-și echipa în 10 oameni.

A urmat un asediu la poarta lui Dinamo Zagreb și, în minutul 64, Pereira a egalat pentru clujeni, primind un ajutor neașteptat din partea portarului advers. În minutul 78, profitând însă de o altă degringoladă în apărarea CFR-ului, croații au înscris din nou, preluând conducerea. Când nimeni nu se mai aștepta, în prelungirile partidei, croatul Debeljuh, noul transfer al clujenilor, a dus partida în prelungiri, înscriind în poarta conaționalilor săi, în minutul 93.

În cele două reprize de prelungiri, cele două echipe au dat senzația că nu mai pot să alerge cum au făcut-o până atunci și au așteptat loteria penalty-urilor, acolo unde Dan Petrescu a fost „trădat”de Golofca și Boli. 

×
Subiecte în articol: cfr cluj