x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Alți trei jucători de la FCSB, infectați cu noul coronavirus. Calificarea în Europa League, în pericol

Alți trei jucători de la FCSB, infectați cu noul coronavirus. Calificarea în Europa League, în pericol

16 Sep 2020   •   20:32
Alți trei jucători de la FCSB, infectați cu noul coronavirus. Calificarea în Europa League, în pericol
Sursa foto: Hepta

Încă trei jucători de la FCSB au fost depistați cu Covid-19, a anunțat, miercuri, Liga Profesionistă de Fotbal (LPF). „Clubul FCSB a informat LPF că 3 jucători ai primei echipe, aflate în drum spre Serbia, în vederea susținerii jocului din Europa League de joi, 18 septembrie, au fost testați la Timișoara deoarece manifestau simptome și au fost depistați pozitiv. Aceștia au părăsit lotul, nemaifăcând deplasarea alături de ceilalți coechipieri”, a transmis LPF. Fundașul central Andrei Miron era deja confirmat cu COVID-19.

FCSB e programată să joace joi, de la ora 22:00, în Serbia, cu Backa Topola, în turul 2 preliminar al Europa League. Echipa lui Gigi Becali nu va putea alinia astfel cea mai bună formulă în deplasarea de la Topola. Lipsesc deja patru fotbaliști de bază, Andrei Miron, Iulian Cristea, Florin Tănase și Darius Olaru, asta în eventualitatea în care restul rezultatelor testelelor ce vor fi efectuate în Serbia vor fi negative.

×
Subiecte în articol: fcsb