x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Euro 2024: Anglia ar putea întâlni România în optimile de finală

Euro 2024: Anglia ar putea întâlni România în optimile de finală

de Redacția Jurnalul    |    26 Iun 2024   •   08:10
Euro 2024: Anglia ar putea întâlni România în optimile de finală
Sursa foto: Hepta

Anglia a terminat pe primul loc, iar Slovenia a avansat și ea în fazele eliminatorii ale Euro 2024, după o remiză fadă, scor 0-0, marți, în ultimul meci din Grupa C.

Anglia se calificase deja în optimile de finală și, în ciuda unei noi prestații slabe, remiza o plasează pe primul loc în grupă, cu cinci puncte.

Slovenia a terminat la egalitate de puncte cu Danemarca, care a remizat 0-0 cu Serbia, și deși au egalitate perfectă, inclusiv la capitolul criteriului fair play, danezii par să fi avansat de pe locul al doilea datorită clasamentului UEFA realizat în baza jocului din preliminarii, trecând de Slovenia, conform site-ului oficial al forului continental.

Anglia a avut parte de cele mai multe acțiuni într-un meci fad, cu puține ocazii reale, Harry Kane și Phil Foden provocând intervenții facile ale portarului Jan Oblak, iar Bukayo Saka având un gol anulat în prima repriză pentru offside.

Anglia a dominat posesia mingii, dar a avut puține șuturi la țintă, în timp ce Slovenia s-a apărat cu fermitate și a încercat să respingă orice atac al adversarilor săi, care nu au găsit soluții de a pune cu adevărat în pericol poarta lui Oblak.

Ambele echipe așteaptă confirmarea adversarilor din optimi, ce se vor cunoaște doar miercuri seara, după meciurile din grupele E și F.

Anglia va juca cu una din echipele clasate pe locul 3 în grupele D, E sau F, aceasta putând fi chiar România.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: anglia romania optimi EURO 2024