x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Hat-trick pentru El Kaabi și victorie surprinzătoare a lui Olympiakos în deplasare la Aston Villa

Hat-trick pentru El Kaabi și victorie surprinzătoare a lui Olympiakos în deplasare la Aston Villa

de Redacția Jurnalul    |    03 Mai 2024   •   10:40
Hat-trick pentru El Kaabi și victorie surprinzătoare a lui Olympiakos în deplasare la Aston Villa

Ayoub El Kaabi a marcat un hat-trick, iar Olympiakos a învins surprinzător pe Aston Villa cu 4-2 în deplasare, joi, în prima manșă a semifinalei Conference League. Grecii au șanse mari de a deveni a doua echipă elenă care participă la o finală a unei competiții europene de club.

Olympiakos a condus cu 2-0 în prima jumătate de oră și, deși Villa a egalat prin Ollie Watkins și Moussa Diaby, echipa greacă a mai marcat două goluri în repriza a doua pentru a-și asigura un avantaj la îndemână înaintea returului de joia viitoare.

Golul lui El Kaabi din minutul 16, cu stângul, din apropiere, a fost inițial anulat pentru offside, dar apoi acordat după o verificare VAR.

Apoi, internaționalul marocan a redus și mai mult la tăcere Villa Park cu o reușită din pasa lui Daniel Podence, cu care a mărit avantajul în minutul 29, reușind să scape de capcana offside-ului și având timp pentru câteva atingeri înainte de a marca.

Villa a redus din diferență în timpul suplimentar de joc de la sfârșitul primei reprize, când cursa lui Cash pe dreapta l-a găsit pe Diaby, care la rândul său l-a servit pe Watkins din adâncime.

Începutul celei de-a doua reprize a fost întârziat pentru o urgență medicală în tribune, dar la șapte minute după reluare, Diaby a adus egalitatea, marcând dintr-un unghi închis la primul stâlp.

Egalitatea a durat doar patru minute, după ce Douglas Luiz a făcut henț în careu, o lovitură de cap a lui Panagiotis Retsos lovindu-l în cot. El Kaabi l-a învins pe Robin Olsen și și-a completat hat-trick-ul.

Șutul deviat al lui Santiago Hezze în minutul 67 a dus scorul la 4-2, iar insuccesul din acest meci al lui Villa a fost completat de rattarea unui penalty de către Douglas Luiz în minutul 84.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: conference league aston villa