x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Jude Bellingham poate juca în sferturile Euro deși a primit o suspendare de un meci

Jude Bellingham poate juca în sferturile Euro deși a primit o suspendare de un meci

de Redacția Jurnalul    |    05 Iul 2024   •   23:30
Jude Bellingham poate juca în sferturile Euro deși a primit o suspendare de un meci
Sursa foto: Hepta

Jude Bellingham are dreptul de a juca în sferturile Campionatului European de Fotbal din Germania deși a primit o suspendare de un meci. Starul Angliei este în perioada de probă, ceea ce înseamnă că pedeapsa se va aplica doar dacă se produce un incident asemănător.

UEFA a explicat vineri decizia disciplinară. Fotbalistul de 21 de ani a primit o interdicție de un meci, dar aceasta este „supusă unei perioade de probă de un an, începând de la data prezentei decizii”, a transmis UEFA, potrivit Sky News.

Asta înseamnă că se va aplica numai dacă se va produce un alt incident în anul următor.

Starul Angliei a fost investigat de UEFA pentru un gest pe care l-a făcut în timpul meciului Angliei împotriva Slovaciei. Gestul a apărut după ce Jude Bellingham a egalat în prelungirile partidei. Ulterior, el a explicat pe X că a fost o glumă între colegi și că respectă Slovacia pentru modul în care a jucat.

În sferturile competiției din Germania, Anglia va întâlni Elveția. Partida se va disputa sâmbătă, de la ora 19.00, pe Merkur Spiel-Arena din Düsseldorf.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: bellingham euro