x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Căpitanul lui Manchester United, condamnat la 21 de luni de închisoare cu suspendare

Căpitanul lui Manchester United, condamnat la 21 de luni de închisoare cu suspendare

25 Aug 2020   •   22:07
Căpitanul lui Manchester United, condamnat la 21 de luni de închisoare cu suspendare
Sursa foto: FOTO: Hepta

Căpitanul lui Manchester United, Harry Maguire, a fost găsit vinovat pentru ultraj, opunere arestării şi tentativă de mită, după arestarea sa în Grecia, a anunțat skysports.com. Maguire a fost condamnat la 21 de luni de închisoare cu suspendare și a anunțat că va contesta sentința.

Maguire a fost arestat săptămâna trecută în Mykonos, alături de fratele său şi un prieten, după o bătaie izbucnită într-un bar. Fotbalistul britanic a declarat că sora lui a fost injectată cu „drogul violului” şi, din acest motiv, ar fi pornit conflictul.

Maguire şi fratele său au fost eliberaţi după două nopţi în arest şi s-au întors în Marea Britanie. Verdictul de astăzi a fost anunţat, de altfel, în absenţa lor.

Deocamdată, Maguire a fost anunţat în lotul Angliei pentru partidele cu Islanda şi Danemarca din Liga Naţiunilor. Verdictul de astăzi ar putea duce însă la excluderea sa din prima reprezentativă britanică.

 

 

×
Subiecte în articol: harry maguire