x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Carlo Ancelotti: Succesul lui Real Madrid în Liga Campionilor este ceva magic

Carlo Ancelotti: Succesul lui Real Madrid în Liga Campionilor este ceva magic

de Redacția Jurnalul    |    09 Mai 2024   •   12:30
Carlo Ancelotti: Succesul lui Real Madrid în Liga Campionilor este ceva magic
Sursa foto: Hepta

Managerul lui Real Madrid, Carlo Ancelotti, a declarat, după calificarea în finala Ligii Campionilor, că succesul echipei sale în competiție, care a trecut de Bayern în semifinale, li se datorează deopotrivă fanilor și jucătorilor, care nu încetează să creadă că pot reuși.

Succesul lui Real Madrid în Liga Campionilor este "ceva magic", a declarat managerul Carlo Ancelotti, după ce echipa sa, de 14 ori campioană europeană, a obținut miercuri o victorie cu 2-1 în fața lui Bayern Munchen în manșa a doua a semifinalelor UCL, calificându-se în ultimul act al competiției cu scorul general 4-3.

Golul marcat de Alphonso Davies în repriza a doua pe Santiago Bernabeu i-a dat lui Bayern un avantaj de 3-2 la general, înainte ca Joselu, venit de pe banca de rezerve, să înscrie de două ori pe final de meci și să ducă Realul în finală.

„S-a întâmplat din nou (calificarea în finală - n.r.) datorită fanilor, unei atmosfere fantastice și datorită jucătorilor care nu încetează să creadă că pot reuși. Este ceva magic, nu există nicio explicație pentru asta", a declarat antrenorul Realului Carlo Ancelotti, relatează Reuters.

Ancelotti l-a lăudat pe Joselu pentru profesionalismul său, în ciuda faptului că acesta a petrecut o mare parte din sezon pe bancă. „El este reflectarea perfectă a ceea ce este această echipă: jucători care contribuie mult, fără să-și piardă încrederea în ei dacă nu joacă, în ideea că pot oferi ceva echipei", a mai spus Ancelotti.

Real, care a cucerit deja titlul în LaLiga, va înfrunta echipa germană Borussia Dortmund în finala Ligii Campionilor, în 1 iunie.

 

(sursa: Mediafax)

×