x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cristiano Ronaldo, blocat la Manchester United. Portughezul pe cale să devină rezervă de lux

Cristiano Ronaldo, blocat la Manchester United. Portughezul pe cale să devină rezervă de lux

10 Iun 2022   •   11:10
Cristiano Ronaldo, blocat la Manchester United. Portughezul pe cale să devină rezervă de lux
Sursa foto: cristiano ronaldo/observator.tv

Cristiano Ronaldo nu ar putea să plece de la Manchester United chiar dacă clubul și-ar dori acest lucru în această vară. Portughezul consumă o resursă uriașă pe lista de salarii a Diavolilor Roșii, dar Erik ten Hag ar putea fi efectiv obligat să îl integreze în planurile sale pentru prima echipă.

Expertul portughez în probleme de fotbal Pedro Sepulveda susține că dacă analizăm primele cuvinte ale olandezului în calitate de șef al lui Man Utd, păstrarea lui Ronaldo pe Old Trafford nu se va face cu dinții strânși. Ten Hag s-a referit la el ca la „un gigant", adăugând că a fost un jucător important care a produs rezultate importante de când a revenit la club.

Dar Diavolii Roșii au fost puși în strânsă legătură cu un eventual transfer al atacantului Darwin Nunez de la Benfica, a cărui sosire ar pune cu siguranță în pericol locul de titular al lui Ronaldo. Se pare că Liverpool este totuși în pole position pentru a obține semnătura jucătorului de 22 de ani, indiferent de situație, dar intenția pare să existe, iar Ronaldo ar putea rămâne blocat la Manchester chiar dacă este efectiv coborât în ierarhie.

„Cu siguranță va rămâne la Manchester United, pentru că nimeni nu va plăti pentru Cristiano Ronaldo", a declarat Sepulveda pentru Sky Sports. „Nu spun că nu merită banii, dar chestia este că, atunci când te uiți la posibilități, la ce echipă ar putea juca Ronaldo dacă nu la Man Utd?

„Sunt 100% sigur că, după ce se va întoarce la Man Utd, nu va juca niciodată pentru o altă echipă engleză. Pe de altă parte există Real Madrid, dar nu cred că Florentino Perez vrea o revenire a lui Ronaldo. Te uiți la PSG, cu un alt antrenor și un alt director sportiv, nu prea cred că vor semna cu Ronaldo ca parte a noului lor proiect".

Ca atare, United ar putea rămâne cu o rezervă extrem de scumpă, având în vedere că contractul pe doi ani al lui Ronaldo se presupune că îi aduce în jur de 500.000 de lire sterline pe săptămână.

Diavolii Roșii sunt pregătiți să convoace o întâlnire cu agentul lui Nunez, Jorge Mendes, în încercarea de a-l deturna dinspre Liverpool, dar chiar dacă nu reușesc, există încă și alte ținte de transfer care l-ar putea transforma pe Ronaldo într-o rezervă de lux.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: cristiano ronaldo