x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cupa Mondiala 2018: Ce va primi Messi de ziua lui de la gazde!

Cupa Mondiala 2018: Ce va primi Messi de ziua lui de la gazde!

21 Iun 2018   •   09:22
Cupa Mondiala 2018: Ce va primi Messi de ziua lui de la gazde!

In 24 iunie, capitanul echipei de fotbal a Argentinei, Lionel Messi, va implini 31 de ani. Cu acest prilej, autoritatile din Bronnits, localitatea situata in regiunea Podmoskovie, au hotarat sa-i organizeze jucatorului o mica petrece si sa-i ofere un cadou.

 

Astfel, Messi va primi un tort de 3,5 kilograme si o copie fidela a Cupei Mondiale, realizata din portelan de Gjel, unul dintre simbolurile nationale ale Rusiei.

"Selectionata Argentinei este o echipa de renume mondial si nu puteam trece cu vederea un eveniment atat de important cum este ziua de nastere a capitalului, Messi", au declarat oficialii locali.

"Colegii din Bronnits s-au gandit sa-i ofere ceva aparte si, pe langa tortul traditional, au comandat o copie a Cupei Mondiale. Ne dorim din tot sufletul ca oaspetii nostri sa ramana cu amintiri cat mai placute legate de sederea lui in Rusia. Am vrut, de asemenea, ca Messi sa plece acasa cu o bucatica de Rusie - acest suvenir realizat din portelan de Gjel, o mandrie a artei noastre traditionale. Sper sa-i placa", au adaugat ei.

×