x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cupa Mondiala 2018: "Este dificil de făcut pronosticuri"

Cupa Mondiala 2018: "Este dificil de făcut pronosticuri"

02 Iul 2018   •   16:12
Cupa Mondiala 2018: "Este dificil de făcut pronosticuri"

Fostul atacant chilian Ivan Zamorano consideră că selecţionatele Belgiei şi Croaţiei au arătat până în prezent cel mai bun fotbal de la Cupa Mondială din Rusia, competiţie pe care o califică imprevizibilă şi foarte echilibrată, relatează Gazzetta dello Sport.

 

''Este un Mondial imprevizibil şi foarte echilibrat. Vom avea o campioană nouă pentru că Germania a fost eliminată, dar aproape toate selecţionatele pot câştiga. Este dificil de făcut pronosticuri, dar până acum echipele care au jucat cel mai bine după mine sunt Belgia şi Croaţia. Dar nu se ştie cine va juca finala, poate Brazilia'', a declarat pentru ziarul italian fostul atacant al echipelor Real Madrid, Sevilla şi Inter Milano.

Zamorano, cu 69 selecţii între 1987 şi 2001, a opinat că la acest Mondial au fost privilegiate tacticile extrem de defensive: ''Am văzut un fotbal defensiv. Sunt mulţi selecţioneri care nu vor să rişte chiar dacă au şansa s-o facă. Poate va fi mai bine în următoarele zile''.

Atacantul belgian Romelu Lukaku este unul dintre jucătorii remarcaţi de Zamorano: ''După mine, Lukaku este foarte bun. Îmi place mult pentru că ştie să facă totul, să şuteze cu stângul, cu dreptul, cu capul şi este rapid. Mă încântă deşi este diferit de mine. El este mult mai înalt şi are un stil complet distinct''.

Zamorano, 51 ani, a jucat la CM 1998 şi la JO 2000, unde a cucerit medalia de bronz. AGERPRES

×