x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cupa Mondiala 2018: "Nimeni nu vrea să se întoarcă acasă", a spus portarul englez Pickford

Cupa Mondiala 2018: "Nimeni nu vrea să se întoarcă acasă", a spus portarul englez Pickford

07 Iul 2018   •   20:19
Cupa Mondiala 2018: "Nimeni nu vrea să se întoarcă acasă", a spus portarul englez Pickford

Portarul naţionalei Angliei, Jordan Pickford, desemnat omul meciului pentru prestaţia sa din partida cu Suedia (2-0), din sferturile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal 2018, s-a declarat foarte încântat de victorie şi a afirmat că "nimeni nu vrea să se întoarcă acasă". 

 

"Este super. Suntem o gaşcă de prieteni, cu calităţi şi cu un bun mental. Vom continua să muncim din greu pentru a continua acest turneu împreună. Nimeni nu vrea să se întoarcă acasă. Selecţionerul (Gareth Southgate) şi-a demonstrat capacitatea de a ne gestiona, de a conduce echipa. În ultimii şase ani am muncit din greu, iar acum vedem rezultatul pe teren", a spus Pickford. 

Selecţionata Angliei s-a calificat în semifinalele Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, sâmbătă, după ce a învins formaţia Suediei cu scorul de 2-0 (1-0), la Samara. 

Anglia, campioană în 1966, pe teren propriu, va juca din nou o semifinală de Cupă Mondială după o pauză de 28 de ani, în 1990 ocupând locul 4 în Italia. 

Echipa ''Three Lions'' s-a impus, după un joc pragmatic, prin golurile marcate de Harry Maguire (30) şi Dele Alli (59) şi va înfrunta în penultimul act Rusia sau Croaţia. AGERPRES

×