x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Argentina - Croația prima semifinală a Cupei Mondiale. Echipe probabile

Argentina - Croația prima semifinală a Cupei Mondiale. Echipe probabile

de Redacția Jurnalul    |    13 Dec 2022   •   16:30
Argentina - Croația prima semifinală a Cupei Mondiale. Echipe probabile
Sursa foto: Hepta

Argentina și Croația se întâlnesc marți seara în prima semifinală de la Cupa Mondială, un meci ce aduce față în față ultimele două vicecampioane ale competiției.

Ambele națiuni au avut parte de sferturi de finală epuizante din punct de vedere fizic și emoțional, care au fost decise la penaltiuri, cu remize stabilite pe finalul celor 90 de minute.

Argentina a reușit să își revină după șocul unei duble olandeze rapide și să câștige la loviturile de departajare, spre deosebire de rivalii lor sud-americani din Brazilia.

Croația își menține astfel invincibilitatea în meciurile împotriva Braziliei care au fost decise la lovituri de departajare, ajungând la 5 reușite succesive în detrimentul Selecao.

Unde se joacă Argentina vs Croația?

Locație: Al Daayen, Qatar
Stadion: Stadionul Lusail Iconic
Data: Marți, 13 decembrie
Ora de începere: 21:00 GMT

Rezultatele înregistrate până acum între Argentina și Croația (All Time)

Argentina: 2 victorii
Croația: 2 victorii
Remize: 1

Argentina

Au existat temeri că Rodrigo De Paul va rata sfertul de finală cu Olanda din cauza unei accidentări, temeri pe care atât selecționerul Lionel Scaloni, cât și jucătorul însuși le-au respins cu vehemență. De Paul a rezistat 66 de minute înainte de a fi înlocuit cu Leandro Paredes.

Un număr record de 18 cartonașe au fost acordate în meciul Argentinei din sferturile de finală. Având în vedere acest număr, este impresionant că doar doi dintre jucătorii lui Scaloni sunt suspendați. Fundașii Marcos Acuna și Gonzalo Montiel vor lipsi de la întâlnirea cu Croația.

Formația probabilă a Argentinei

11 de start (4-3-3): E Martinez; Molina, Romero, Otamendi, Tagliafico; De Paul, Fernandez, Mac Allister; Di Maria, Messi, Alvarez.

Rezerve: Armani, Rulli, Li Martinez, Pezzella, Foyth, Paredes, Rodriguez, Palacios, Almada, Gomez, Correa, Dybala, La Martinez.

Croația

Patru jucători croați au intrat în sferturile de finală la un avertisment distanță de o suspendare - inclusiv mijlocașii de creație Luka Modric și Mateo Kovacic - dar au reușit să scape de suspendare. Se așteaptă ca Zlatko Dalic să aibă la dispoziție o echipă complet aptă și disponibilă din care să selecteze.

Formația probabilă a Croației

11 de start (4-3-3): Livakovic; Juranovic, Lovren, Gvardiol, Sosa; Modric, Brozovic, Kovacic; Kramaric, Petkovic, Perisic.
Rezerve: Grbic, Ivusic, Sutalo, Vida, Erlic, Barisic, Stanisic, Jakic, Sucic, Majer, Vlasic, Orsic, Livaja, Pasalic, Budimir.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: cupa mondială argentina croatia