x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Liderul Premier League, Liverpool, ia trei puncte în prelungiri de la Forest

Liderul Premier League, Liverpool, ia trei puncte în prelungiri de la Forest

de Redacția Jurnalul    |    02 Mar 2024   •   22:48
Liderul Premier League, Liverpool, ia trei puncte în prelungiri de la Forest
Sursa foto: hepta

Darwin Nunez a marcat cu capul un gol în minutul 90+9, iar liderul din Premier League, Liverpool, a obținut trei puncte, după 1-0 în fața lui Nottingham Forest, sâmbătă, pe City Ground.

Golul din ultimul minut al prelungirilor partidei al lui Nunez a dus Liverpool la patru puncte în fața celei de-a doua clasate, Manchester City, deși echipa lui Pep Guardiola are un meci în minus. Rezultatul a lăsat-o pe Forest la patru puncte deasupra zonei de retrogradare, pe locul 17, notează Reuters.

"Cel mai dificil meci pe care l-am jucat, din cauza circumstanțelor", a declarat antrenorul lui Liverpool, Jurgen Klopp. "Patru meciuri în 11 zile este un lucru foarte complicat cu situația echipei pe care o avem (cauzată de indisponibilități - n.r.)”, a adăugat Klopp.

După fluierul final, arbitrul Paul Tierney a fost înconjurat de staff-ul tehnic al lui Forest furios, iar managerul Steven Reid a primit cartonaș roșu din cauza protestelor.

Liverpool a avut posesia, dar s-a chinuit în ultima treime de teren în fața efortului defensiv sârguincios al lui Forest, iar meciul părea destinat unei remize.

Cele 11 zile pline ale lui Liverpool au inclus o victorie în campionat împotriva lui Luton Town, o victorie în turul al cincilea al Cupei Angliei împotriva lui Southampton și o victorie împotriva lui Chelsea în finala Cupei Ligii.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Darwin Nunez premier league liverpool