x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Eto’o, nabab în Daghestan

Eto’o, nabab în Daghestan

de Mihai Igirosanu    |    09 Aug 2011   •   21:00
Eto’o, nabab în Daghestan

Seicii de la Manchester City se pregatesc sa faca fata unei concurente serioase care vine de la clubul din capitala Republicii Daghestan, Anji Mahacikala.

Italienii de la Gazzetta dello Sport au anuntat in numarul de ieri ca gruparea din campionatul Rusiei, patronata de unul dintre cei mai bogati oameni din spatiul ex-so­vietic, magnatul Suleyman Kerimov, i-a facut o oferta colosala atacantului de la Internazionale Milano, camerunezul Samuel Eto’o.

Rusii i-au propus un contract in valoare de 60 de milioane de euro pentru urmatorii trei ani. Daca se va hotari sa accepte oferta celor de la Anji, africanul va deveni cel mai bine platit fotbalist al planetei, devansandu-i pe Lionel Messi si Cristiano Ronaldo. La aceasta ora, argentinianul Barcelonei pri­meste putin peste 10 milioane de euro pe sezon, iar starul lui Real Madrid, circa 13 milioane de euro.

Inter ar urma sa se aleaga cu 30 de milioane de euro pentru jucatorul pe care il plateste cu 10,5 milioane de euro pe an. Momentan, in lotul celor de la Anji se mai afla ungurul Balazs Dzsudzak, pentru care rusii au platit 14 milioane de euro celor de la PSV Eindhoven, marocanul Mbark Boussoufa, cumparat de Anderlecht in schimbul a 9 milioane de euro sau internationalul rus Iuri Jirkov, repatriat de la Chelsea contra sumei de 9,5 milioane de euro. La Anji mai joaca si celebrul fundas stanga bra­zilian Roberto Carlos, acum in varsta de 38 de ani.

×