x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international EURO 2024: Spania a învins Croația în primul meci al Grupei B

EURO 2024: Spania a învins Croația în primul meci al Grupei B

de Redacția Jurnalul    |    15 Iun 2024   •   21:37
EURO 2024: Spania a învins Croația în primul meci al Grupei B
Sursa foto: Hepta

Spania a învins Croația în primul meci al Grupei B de la Campionatul European de Fotbal din Germania. Partida s-a jucat sâmbătă pe Olympiastadion din Berlin.

Partida din capitala Germaniei a fost câștigată de Spania, scor 3-0. Spaniolii au înscris două goluri într-un interval de trei minute prin Alvaro Morata (minutul 29) și Fabian Ruiz (minutul 32). Fundașul Daniel Carvajal a înscris și el în minutele de prelungiri ale primei reprize. În minutul 80 croații au ratat o lovitură de la 11 metri, dar în continuarea fazei ei au reușit să înscrie. Totuși, golul a fost anulat din cauza unei poziții de ofsaid după consultarea sistemului VAR.

Sâmbătă seara se va juca și al doilea meci din Grupa B. De la ora 22.00, pe Signal Iduna Park din Dortmund, se va disputa partida Italia-Albania. În următoarea etapă programată pe 19 și 20 iunie se vor juca partidele Croația-Albania și Italia-Spania.

Tot sâmbătă, de la ora 16.00, Elveția a învins Ungaria, scor 3-1. Partida a făcut parte din Grupa A. Vineri, în meciul inaugural al competiției, Germania a surclasat Scoția, scor 5-1.

(sursa: Mediafax)
 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: euro 2024 Spania croatia