x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international FC Barcelona în derivă. Clubul a amânat alegerile pentru președinte și caută soluții alternative

FC Barcelona în derivă. Clubul a amânat alegerile pentru președinte și caută soluții alternative

15 Ian 2021   •   22:16
FC Barcelona în derivă. Clubul a amânat alegerile pentru președinte și caută soluții alternative

Clubul catalan FC Barcelona a anunțat vineri că, de comun acord cu guvernul, a decis să amâne data de disputare a alegerilor pentru funcția de președinte al clubului, funcție pentru care au fost validate trei candidaturi.

Guvernul catalan și FC Barcelona au organizat vineri o ședință virtuală de lucru pentru a discuta condițiile de desfășurare a alegerilor pentru președintele și consiliul de administrație al clubului în contextul pandemiei Covid-19, anunță site-ul oficial fcbarcelona.com.

Inițial, alegerile au fost programate pentru 24 ianurie, însă reprezentanții guvernului au transmis clubului că situația epidemiologică actuală nu face posibilă autorizarea organizării alegerilor, care ar presupune și deplasarea unui număr foarte mare de socios în afara localității de domiciliu.

La rândul său, clubul a susținut imposibilitatea organizării alegerilor la data programată din cauza restricțiilor de mobilitate decretate de guvernul catalan în contextul actual al pandemiei, motiv pentru care alegerilor vor fi reprogramate.

Reprezentanții clubului catalan au cerut guvernului să evalueze posibilitatea modificării legislației sportive actuale, pentru a permite votarea prin poștă sau prin email, o cerere pe care Guvernul s-a angajat să o analizeze.

Joan Laporta, Toni Freixa și Victor Font sunt cei trei candidați ale căror candidaturi au fost validate pentru postul de președinte al clubului FC Barcelona.

 

(sursa: Mediafax)

×