x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Infantino: FIFA se opune cartonașelor albastre

Infantino: FIFA se opune cartonașelor albastre

de Redacția Jurnalul    |    02 Mar 2024   •   22:00
Infantino: FIFA se opune cartonașelor albastre

FIFA se opune propunerii Consiliului Asociației Internaționale de Fotbal de a crea așa-numitele "cartonașe albastre", a declarat președintele Gianni Infantino, adăugând că nu a avut cunoștință de această idee înainte ca ea să fie cunoscută de public, relatează Reuters.

Propunerea organismului de reglementare a fotbalului de a introduce "cartonașele albastre", care oferă arbitrilor posibilitatea de a elimina jucători pentru 10 minute, a fost discutată cu FIFA la Adunarea Generală Anuală a IFAB, care a avut loc în Scoția.

"Nu se vor folosi cartonașe albastre. Acesta este un subiect inexistent pentru noi", a declarat Infantino la sosirea la reuniunea IFAB de la Loch Lomond.

"FIFA se opune complet cartonașelor albastre. Nu am fost la curent cu acest subiect, în calitate de președinte al FIFA. Cred că FIFA are un cuvânt de spus în IFAB. Dacă vreți un titlu, acesta este ", le-a spus Infantino jurnaliștilor.

"Suntem întotdeauna deschiși să analizăm idei și propuneri. Dar, odată ce te uiți la ele, trebuie să protejezi și esența și tradiția jocului. Nu există cartonaș albastru", a adăugat președintele FIFA.

 

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: fifa infantino cartonase