x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Fiorentina neagă contactul cu vreun club pentru cedarea lui Mutu

Fiorentina neagă contactul cu vreun club pentru cedarea lui Mutu

22 Dec 2010   •   12:38
Fiorentina neagă contactul cu vreun club pentru cedarea lui Mutu

143583-.jpgOficialii grupării Fiorentina au negat contactul cu vreun club pentru cedarea lui Adrian Mutu, după ce în ultimele zile au apărut zvonuri conform cărora atacantul român ar fi dorit de SSC Napoli, informează violanews.com.

"Fiorentina neagă contactul cu vreun club, din Italia sau din străinătate, pentru cedarea lui Mutu. Românul este fericit să rămână la Fiorentina", a scris sursa citată.

Impresarul lui Adrian Mutu, Victor Becali, a declarat, pentru firenzeviola.it, că nu ştie nimic despre interesul lui Napoli pentru atacantul român. "Ziarele vorbesc mult, cum e normal în această perioadă, dar nu am avut niciun contact cu privire la Mutu. Conducătorii de la Napoli au numărul meu, iar eu am fost de curând acolo, dacă erau interesaţi mi-ar fi spus. Adrian Mutu nu este în raporturi bune numai cu Sinisa Mihajlovici, ci cu toţi oamenii de la Fiorentina", a spus Becali.

În schimb, cotidianul Corriere dello Sport a scris că Napoli a intensificat negocierile pentru achiziţionarea lui Mutu, încercând să-l cedeze la schimb pe fundaşul Fabiano Santacroce.

×