x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Fotbal: Cristiano Ronaldo ar putea rata meciul tur cu Ajax, a confirmat Allegri

Fotbal: Cristiano Ronaldo ar putea rata meciul tur cu Ajax, a confirmat Allegri

29 Mar 2019   •   19:25
Fotbal: Cristiano Ronaldo ar putea rata meciul tur cu Ajax, a confirmat Allegri

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, accidentat la coapsa dreaptă, ar putea rata meciul cu Ajax Amsterdam, de pe 10 aprilie, din turul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, a confirmat vineri antrenorul lui Juventus, Massimiliano Allegri, citat de AFP.

"Se simte mai bine. A început deja să se mişte, dar nu va relua antrenamentele decât atunci când va fi bine. Riscul de a rata meciul tur cu Ajax există, iar el ştie asta şi ştie că nu va juca dacă nu se va simţi bine", a declarat Allegri într-o conferinţă de presă.

Ronaldo s-a accidentat luni la coapsa dreaptă în timpul întâlnirii Portugalia - Serbia din preliminariile EURO 2020. Jucătorul care a câştigat de cinci ori Balonul de Aur a fost optimist după meci, afirmând că va reveni pe gazon "într-o săptămână sau două". Atacantul a fost supus unor examene care au arătat că este "o accidentare uşoară", potrivit lui Juventus.

"Este nevoie de prudenţă, fiindcă suntem într-o perioadă delicată. E mai bine ca el să rateze un meci şi să revină când va fi 100% refăcut şi când nu vor mai exista riscuri de recidivă. E mai bine să lipsească într-un meci decât două luni", a spus Allegri.

Preşedintele lui Juve, Andrea Agnelli, care a participat vineri la un colocviu la Milano, a ţinut un discurs similar.

"Când rişti să revii ca să joci un meci, îţi poţi compromite tot finalul sezonului. (...) Şansa noastră e că avem un efectiv important. Ştim că avem 25 de jucători de 
calitate. Sigur însă că prezenţa pe teren a lui Cristiano Ronaldo, cel mai bun jucător din lume, îşi oferă mai multe garanţii", a afirmat Agnelli.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: ronaldo juventus ajax