x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Francezul Franck Ribery mai vrea să joace un an sau doi

Francezul Franck Ribery mai vrea să joace un an sau doi

07 Mai 2019   •   16:00
Francezul Franck Ribery mai vrea să joace un an sau doi

Franck Ribery, extrema franceză a echipei Bayern Munchen, care a anunţat că va părăsi gruparea din Bundesliga la finele sezonului, a afirmat că nu intenţionează să pună ghetele în cui, ci vrea să mai joace încă un an sau doi.
''Am câteva opţiuni dar este încă prea devreme pentru a le anunţa şi a spune unde voi fi sezonul viitor. Dar ceva va fi, asta cu siguranţă. Vreau să mai joc un an sau doi, apoi cu siguranţă voi reveni la Bayern Munchen'', a declarat marţi francezul, fără a oferi alte detalii.
Franck Ribery (36 ani) se va despărţi în această vară de echipa de fotbal Bayern Munchen, la care a evoluat în ultimii 12 ani, a anunţat luni campioana en titre a Germaniei, care va organiza un meci de adio în onoarea fostului internaţional francez şi a olandezului Arjen Roben, un alt "veteran" care va pleca de pe Allianz Arena la finalul acestui sezon.
"Atunci când am venit la Bayern mi s-a îndeplinit un vis. Despărţirea nu va fi uşoară, însă nu trebuie să uităm niciodată ceea ce am realizat împreună, cele peste 20 de trofee cucerite", a declarat Ribery.
Francezul, care a sosit la Bayern Munchen în vara anului 2007 de la formaţia Olympique Marseille, a disputat 422 de meciuri în tricoul bavarezilor, marcând 123 de goluri, ultimul dintre ele sâmbătă, în partida cu Hannover (scor 3-1). În acest meci şi-a făcut revenirea în echipă şi Arjen Robben, care nu mai evoluase din luna noiembrie, din cauza unei accidentări. 

AGERPRES

×
Subiecte în articol: franck ribery