x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Euro 2024: Franța și Olanda au remizat fără goluri și trimit prematur Polonia acasă

Euro 2024: Franța și Olanda au remizat fără goluri și trimit prematur Polonia acasă

de Redacția Jurnalul    |    22 Iun 2024   •   00:36
Euro 2024: Franța și Olanda au remizat fără goluri și trimit prematur Polonia acasă
Sursa foto: Hepta

Franța și Olanda au terminat la egalitate, 0-0, vineri, în runda a doua a meciurilor din Grupa D, la Euro 2024. În urma remizei, niciuna dintre cele două echipe nu are încă garantat un loc în ultimele 16.

Antoine Griezmann, căpitanul echipei în locul lui Kylian Mbappe, lăsat pe bancă după ce și-a spart nasul în meciul împotriva Austriei, a avut câte o ocazie excelentă în fiecare repriză, dar s-a împiedicat de două ori de minge.

Ambele grupuri de fani au avut motive să sărbătorească. Olandezii când Xavi Simons a găsit poarta, cu un șut frumos, din afara careului, în repriza a doua, și francezii când reușita a fost anulată pe motiv de offside.

În ciuda faptului că ambele părți au avut situații concrete de a obține victoria, au trebuit să se mulțumească cu un punct fiecare.

Franța și Olanda sunt la egalitate cu patru puncte în fruntea clasamentului grupei, cu Austria cu trei, în timp ce Polonia nu are niciun punct și în urma remizei dintre Franța și Olanda, pierde orice șansă de a mai avansa în optimile de finală.

Nici măcar cu o victorie împotriva Franței, în ultimul meci din grupă, coroborată cu câștigarea de către olandezi a meciului cu Austria, deoarece primul criteriu de departajare este rezultatul direct, iar la egalitate de puncte cu Austria (3), Polonia pleacă acasă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: franta olanda remiza