x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Galata lui Hagi a pierdut derby-ul cu Fener!

Galata lui Hagi a pierdut derby-ul cu Fener!

18 Mar 2011   •   23:21
Galata lui Hagi a pierdut derby-ul cu Fener!
Sursa foto: /Ajansspor.com

Formaţia Galatasaray, antrenată de Gheorghe Hagi şi la care evoluează Bogdan Stancu, a fost învinsă, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 de marea rivală Fenerbahce, în derby-ul etapei a XXVI-a a campionatului Turciei, iar scaunul antrenorului român se clatină serios după această nouă înfrângere.

Galatasaray, la care Bogdan Stancu a evoluat titular 68 de minute, a deschis scorul în minutul 14 prin fostul jucător al lui Fener, Kazim Kazim. La scorul de 1-0, După pauză, Cana putea duce scorul la 2-0, însă Volkan a respins incredibil peste poartă şutul său de la 30 de metri, iar Stancu a ratat şi el o ocazie uriaşă, reluând cu capul peste poartă dintr-o poziţie excelentă.

Dar, aşa cum s-a întâmplat şi în etapa precedentă la Ankaragucu, Galatasaray a pierdut pe final de meci, Semih '75 şi Alex '87 aducând victoria liderului din SuperLiga Turciei.

De notat că arbitrul de centru, Firat Altinus, a anulat celor de la Galatasaray două goluri pe motiv de ofsaid, marcate de Servet în minutul 57 şi Yekta în minutul 77. După fluierul final , jucătorul ceh Milan Baroş a primit un cartonaş roşu pentru proteste la adresa arbitrului.

În urma acestui rezultat, Fenerbahce este lider cu 60 de puncte, urmată de Trabzonspor 57 de puncte şi un meci mai puţin disputat, în timp ce Galatasaray ocupă doar locul 11, cu 33 de puncte!

Echipe

Galatasaray: Zapata - Neill, Servet Çetin, Gökhan Zan, Hakan Balta - Kazım Kazım (Arda Turan '61), Yekta Kurtuluş (Ayhan Akman '85), Cana, Culio, Bogdan Stancu (Kewell '68) - Milan Baros. Antrenor: Gheorghe Hagi.

Fenerbahce: Volkan Demirel - Gökhan Gönül, Lugano, Yobo, Andre Santos - Özer Hurmacı, Selçuk Şahin (Semih Şenturk '45), Cristian Baroni, Mehmet Topuz - Alex (Bekir '89), Niang (Stoch '73). Antrenor: Aykut Kocaman.

×