x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Galata, Milan şi Bologna, văzute ca posibile destinaţii pentru Mutu

Galata, Milan şi Bologna, văzute ca posibile destinaţii pentru Mutu

06 Ian 2011   •   13:34
Galata, Milan şi Bologna, văzute ca posibile destinaţii pentru Mutu
Sursa foto: /Intact Images
145199-mutu-intact-images-20081212175432004.jpg

Despărţirea iminentă a lui Adrian Mutu de Fiorentina a prilejuit presei internaţionale noi speculaţii privind viitoarea echipă a românului. Astfel, turcii de la Fotomac anunţă că Victor Becali s-a înţeles deja cu Galatasaray pentru transferul lui Mutu. Conform publicaţiei citate, impresarul atacantului s-a întâlnit aseară cu preşedintele Adnan Sezgin la Istanbul şi au bătut palma, chiar în ziua în care românul a provocat un scandal imens la Fiorentina.

Pe de altă parte, fostul antrenor italian Corrado Orrico a declarat, la Sky Sport, că AC Milan ar face o mare afacere dacă l-ar transfera pe Adrian Mutu. "După mine, dacă Milan l-ar lua pe Mutu ar da o nouă lovitură, la fel cum au făcut şi cu Antonio Cassano. Românul ar putea fi un jucător util, mai ales că poate evolua ca atacant central şi ar fi o alternativă pentru Ibrahimovici. Mai mult, el poate fi folosit şi în Liga Campionilor", a spus Orrico.

De asemenea, Gianluca Di Marzo, specialistul în transferuri al postului Sky Sport, a afirmat că, pe lângă Cesena, şi Bologna ar fi interesată de aducerea lui Mutu.



×