x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Guardiola respinge insinuările că Erling Haaland ar fi nefericit la Manchester City

Guardiola respinge insinuările că Erling Haaland ar fi nefericit la Manchester City

de Redacția Jurnalul    |    02 Feb 2024   •   22:15
Guardiola respinge insinuările că Erling Haaland ar fi nefericit la Manchester City

Guardiola respinge insinuările că Erling Haaland ar fi nefericit la Manchester City. Haaland a fost subiectul unor articole din Spania care au sugerat că atacantul vrea să își încheie perioada petrecută pe Etihad Stadium pentru că nu îi place Manchester și vremea din oraș.

Dar Guardiola crede că jucătorul de 23 de ani, care a revenit la echipă după două luni de absență din cauza unei accidentări la picior, s-a acomodat și nu vrea să plece, potrivit ESPN.

"Nu știu, trebuie să întrebați presa din Madrid", a declarat Guardiola vineri, într-o conferință de presă.

"Poate că ei au mai multe informații decât noi. Noi nu avem această senzație că este nefericit. El a fost [nefericit] pentru că nu a putut juca timp de două luni din cauza accidentări, dar poate că presa din Spania, și mai ales cea din Madrid, are mai multe informații decât noi", a mai spus Guardiola.

Haaland a marcat 52 de goluri în 53 de meciuri în sezonul trecut, pentru a conduce echipa lui Guardiola spre o triplă istorică, iar în această stagiune a reușit deja 19 goluri în 23 de partide. El și-a făcut revenirea după accidentare în victoria cu 3-1 împotriva lui Burnley, miercuri, când a jucat în ultimele 20 de minute.

Jucătorul de 23 de ani se află la jumătatea celui de-al doilea sezon pe Etihad, unde are contract până în 2027.

El a fost în permanență „asociat” cu o mutare la Real Madrid încă de pe vremea când evolua la Borussia Dortmund, existând informații potrivit cărora giganții spanioli ar dori în cele din urmă să semneze atât cu internaționalul norvegian, cât și cu atacantul Kylian Mbappé de la Paris Saint-Germain, care ar putea fi liber de contract la sfârșitul sezonului.

"Nu putem spune că nu s-a adaptat rapid și că nu a fost bine de când a sosit", a spus Guardiola. "Dar nu putem controla ceea ce spun oamenii. Ceea ce este important este că este fericit. Iar când va fi nefericit, va lua o decizie".

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: guardiola haaland