x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Chiar dacă City e pe locul 3 în Premier League, Pep Guardiola crede că echipa sa e cea mai bună

Chiar dacă City e pe locul 3 în Premier League, Pep Guardiola crede că echipa sa e cea mai bună

de Redacția Jurnalul    |    01 Apr 2024   •   16:45
Chiar dacă City e pe locul 3 în Premier League, Pep Guardiola crede că echipa sa e cea mai bună

Antrenorul lui Manchester City, Pep Guardiola, consideră că echipa sa e cea mai bună în cea mai strânsă cursă din ultimii ani pentru titlu în Premier League, chiar dacă rămâne pe locul trei în clasament, după o remiză albă cu Arsenal.

City a marcat în 47 de meciuri consecutive de campionat pe Etihad Stadium înainte de a se confrunta, duminică, cu defensiva lui Arsenal.

Remiza i-a permis lui Liverpool să treacă pe primul loc în clasament, cu 67 de puncte, cu nouă meciuri rămase de disputat, în timp ce Arsenal este a doua, cu 65 de puncte, cu un punct în fața campioanei en-titre, City.

Întrebat care este cea mai bună echipă din acest moment în Premier League, Guardiola a spus: "Man City”. "Altfel nu am fi fost aici, în semifinalele Cupei Angliei, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor și luptând împotriva lui Liverpool și Arsenal", a mai arătat managerul lui City, potrivit Reuters.

"Sunt mulțumit. Le-am spus jucătorilor: . Îmi cunosc jucătorii și modul în care se comportă", a adăugat Guardiola.

Manchester City a luat până acum doar patru puncte de la echipele din primele cinci clasate în acest sezon, față de 16 în sezonul trecut.

(sursa: Mediafax)

 

×