x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international „E timpul să plec" - Harry Kane se pregătește să se mute

„E timpul să plec" - Harry Kane se pregătește să se mute

de Redacția Jurnalul    |    24 Dec 2023   •   22:20
„E timpul să plec" - Harry Kane se pregătește să se mute
Sursa foto: Hepta

Harry Kane a pozat într-o o fotografie cu personalul hotelului din Munchen în care a locuit până acum, mulțumindu-le înainte de a face check-out-ul și de a se muta în noua sa casă. El va fi însoțit pentru prima dată și de familia sa.

De când s-a transferat la campioana Germaniei în vară, Kane a stat singur într-un hotel din München, deoarece soția sa Kate nu a călătorit cu el după nașterea celui de-al patrulea copil al lor, Henry, în luna august. Dar acum familia sa este pregătită să i se alăturea în Germania, deoarece aceștia se vor muta acum într-o casă nouă.

Kane a postat pe X o fotografie în care s-a pozat cu personalul hotelului ținând în mână tricoul lui Bayern. El a scris alături de fotografie: Un imens mulțumesc personalului hotelului care m-a făcut să mă simt ca acasă de când m-am mutat la Munchen. A fost o parte imensă din faptul că am reușit să mă acomodez atât de bine. [Thomas Muller] era îngrijorat că apartamentul meu devenis prea mic, așa că e timpul să plec și să mă mut într-un loc al meu, cu familia mea."

Luna trecută, prietenul apropiat al lui Kane și legenda lui Bayern, Thomas Muller, a glumit spunând că la modul în care căpitanul Angliei se descurcă, în curând îi va fi greu să mai găsească loc pentru mingile primite cadou ca cel mai bun jucător al meciului în camerele sale.

Jucătorul în vârstă de 30 de ani a fost într-o formă foarte bună de când a părăsit Tottenham pentru Bayern în vară. El a marcat deja de 25 de ori în toate competițiile în 22 de meciuri și a oferit opt pase de gol.

Cu Bundesliga suspendată pentru o scurtă pauză de iarnă, Kane se va bucura de un Crăciun fără fotbal pentru prima dată în cariera sa. Următoarea dată va fi văzut în acțiune pe 12 ianuarie, când Bayern va juca pe terenul lui Hoffenheim într-o confruntare importantă din campionat.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: harry kane Bayern Munchen bundesliga