x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

11 Iul 2006   •   00:00
GOLURI. Argentinienii au marcat cele mai frumoase trei goluri ale Cupei Mondiale. Pe prima pozitie se afla Maxi Rodriguez pentru reusita sa din prelungirile meciului cu Mexic, scor 2-1, din optimi. Locul doi este ocupat de Esteban Cambiasso pentru golul de 2-0 din partida cu Serbia-Muntenegru, scor 6-0. Pe pozitia a treia s-a clasat Carlos Tevez, autorul golului de 5-0 din aceeasi intalnire. Sondajul a fost realizat pe site-ul oficial al FIFA.

LAUDE. Presa engleza apreciaza ca Germania este adevarata castigatoare a Cupei Mondiale. "Nationala Germaniei nu a ajuns in finala, dar turneul a fost un triumf pentru nemti", scrie The Times. Pentru The Independent, Germania "a surprins si a incantat restul lumii" si este "adevarata castigatoare a Cupei Mondiale". "Organizarea a fost exemplara, lucru la care ne asteptam de la o tara renumita pentru precizia sa. Mai neasteptate au fost ospitalitatea pe care nemtii au oferit-o vizitatorilor sai si entuziasmul cu care germanii si-au sustinut echipa", a adaugat The Independent.

PARIURI. Peste 750 de persoane au fost arestate la Bangkok pentru pariuri ilegale in timpul celor patru saptamani ale Mondialului. Intre cele 770 de persoane arestate la 9 iunie fac parte si 129 de bookmakeri. Pentru ca in Thailanda au fost desfasurate 100 de unitati speciale impotriva pariurilor, organizatorii s-au mutat in Cambodgia.

×
Subiecte în articol: mondial 2006