x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

08 Iul 2006   •   00:00
DISTINCTIE. Atacantul german Lukas Podolski a fost desemnat de un grup de studiu tehnic al FIFA cel mai bun tanar jucator al Cupei Mondiale. In varsta de 21 de ani, Podolski este primul castigator al acestui trofeu, destinat jucatorilor nascuti dupa data de 1 ianuarie 1985. El a inscris trei goluri la turneul final si, pana in prezent, are 31 de selectii in nationala Germaniei, pentru care a inscris 15 goluri.

PORTUGALIA. Potrivit The Sun, oficialii reprezentativei Portugaliei s-au plans la FIFA ca selectionerul Frantei, Raymond Domenech, i-a insultat pe jucatorii lusitani si pe membrii staff-ului tehnic la finalul semifinalei de miercuri. Potrivit sursei citate, portughezii sustin ca, dupa meci, Domenech i-a injurat si i-a aratat cu degetul. Lusitanii spun ca acest comportament a dus la un conflict, cu pumni si ghionturi, in care a fost implicat si selectionerul Portugaliei, Luiz Felipe Scolari. Ei au solicitat suspendarea lui Domenech pentru finala.

CRITICI. Presedintele Comitetului de Organizare, Franz Beckenbauer, a denuntat joi comportamentul antisportiv al unor jucatori in timpul turneului, criticand cu virulenta fotbalistii care simuleaza. "Au existat prea multe simulari la acest turneu. Jucatorii merg atat de departe, sunt ca niste paiate, incat pun presiune asupra arbitrului pentru ca acesta sa avertizeze sau sa elimine un adversar", a declarat Beckenbauer.

×
Subiecte în articol: mondial 2006