x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

04 Iul 2006   •   00:00
SANCTIUNI. FIFA a anuntat ieri ca nici un oficial sau membru al staff-urilor tehnice ale nationalelor Germaniei si Argentinei nu va fi sanctionat ca urmare a incidentelor de la finalul partidei dintre cele doua reprezentative, din sferturile de finala ale CM. FIFA a decis ieri suspendarea pe o etapa a mijlocasului german Torsten Frings, care l-a lovit cu pumnul pe argentinianul Julio Cruz la finalul partidei.

SOSIRE. Aproximativ 5.000 de suporteri i-au intampinat, in noaptea de duminica spre luni, la Aeroportul Ezeiza din Buenos Aires, pe componentii reprezentativei Argentinei, in ciuda eliminarii de la CM. Suporterii, care aveau bannere cu mesaje de sustinere pentru jucatori si tehnicianul Jose Pekerman, au venit la aeroport cu mai multe ore inainte de sosirea delegatiei. Nu toti s-au intors insa, multi ramanand in Europa.

PRIME. Jucatorii din nationala Germaniei si-au asigurat prime de cate 100.000 de euro pentru calificarea in semifinalele CM. Federatia Germana de Fotbal a anuntat ieri ca fotbalistii vor primi cate 150.000 de euro daca se vor califica in finala, suma ce va fi dublata in cazul castigarii trofeului. Conform federatiei, antrenorul Jurgen Klinsmann va incasa si el aceeasi suma ca si jucatorii.

×
Subiecte în articol: mondial 2006